رفع سریع ورم بعد از جراحی بینی

ورم بعد از جراحی بینی یکی از دغدغه های بیماران پیش از انجام آن است. در واقع تمام عمل های زیبایی همراه با التهاب می باشند که شایع بوده و با مرور زمان و رعایت نکاتی که در مطالب پایین به آن ها می پردازیم ، می توان آن را بهبود بخشید. این تورم بعد از جراحی بینی به دلیل ایجاد تغییر در استخوان ، پوست و برش ایجاد شده به وجود می آید. توجه داشته باشید که میزان ورم بعد از جراحی بینی به فاکتورهای مختلفی از جمله استخوانی و گوشتی بودن بینی وابسته است که در این مقاله از دکتر پریدخت اسماعیل زاده بهترین جراح بینی ارومیه به توضیح آن می پردازیم.

 

ورم بعد از جراحی بینی

 

انواع ورم بعد از جراحی بینی

تورم حاد

این نوع ورم بعد از عمل بینی ، به علت وارد شدن ضربه و تراشیدگی های غضروف طی دو ماه اول ، شدید است. البته باید گفت که تورم حاد در افرادی که بینی استخوانی دارند در یک ماهه اول رفع خواهد شد ، اما در بینی های گوشتی  بیش از دو ماه زمان می برد.

تورم مزمن

در این زمان مایع بینابینی زیر رسوب کرده و موجب بافت جدیدی در بینی می شود. التهاب در یک و یا دو سمت بینی و همچنین در نوک این عضو ، از نوع مزمن است که با مرور زمان و رعایت نکات مراقبتی از بین خواهد رفت.

تورم کاذب

افراد به منظور کوچکی استخوان بینی هنگام عمل در صورت بزرگی غضروف ، تورمی بیشتر را تجربه خواهند کرد. دوره ورم بعد از جراحی بینی در دماغ های استخوانی طولانی تر خواهد شد.

ورم فیبروز

سخت ترین ورم بینی ، نوع فیبروز است که از تورم حاصل از ایجاد گوشت اضافه بر بینی بیمار پس از جراحی ایجاد خواهد شد که گاهی بهبود نمی یابد.

مراحل کاهش و افزایش ورم بعد از جراحی بینی به چه صورت می باشد ؟

ورم پس از عمل بینی طی روزها و هفته اول پس از عمل بینی به مرور افزایش می یابد. این شرایط طبیعی بوده و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد. در دو هفته ابتدایی التهاب ، کبودی ، قرمزی و غیره ، در اطراف بینی بسیار زیاد بوده و به مرور کاهش خواهد یافت. البته مواردی هم وجود دارند که سبب سرعت گرفتن کاهش ورم و عدم رعایت بعضی از آن ها می شوند که تاثیر بسیاری در تشدید تورم دارند.

عوامل موثر در افزایش تورم پس از عمل بینی

نوع و ضخامت پوست بینی : یکی از عوامل بااهمیت ورم بعد از جراحی بینی ، میزان ضخامت پوست آن است. افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند به جهت وجود غضروف محکم و همچنین پوست نازک ، التهاب کمتری را در بینی شان تجربه می کنند. درحالی که بینی های گوشتی دارای پوست ضخیم و غضروف ضعیف بوده و با تغییر بر روی آن ، آسیب بسیاری به بافت بینی شان وارد می شود که در نهایت باعث افزایش ورم خواهد شد.

مهارت و تجربه جراح : تکنیک ، ظرافت ، مهارت بالای بهترین جراح بینی ، در ایجاد شکاف های بسیار در تکنیک جراحی باز و بسته می تواند در کاهش التهاب و آسیب های وارد شده به غضروف و پوست افراد موثر باشد.

میزان اصلاحات در جراحی بینی : هرچه میزان تغییرات در پوست و استخوان بینی پس از عمل بیشتر باشد ، ورم بعد از جراحی بینی بیشتر خواهد شد.

مراقبت های ضروری بعد از جراحی : رعایت تمامی مراقبت ها و نکات بعد از جراحی بینی ، به طور مداوم استفاده از چسب بینی ، عدم مصرف الکل ، نمک و غیره است که در کاهش تورم و روند بهبودی سریع بسیار تاثیر گذار و مفید است.

تورم اولیه پس از عمل زیبایی بینی چیست ؟

بلافاصله بعد از عمل ، ورم ایجاد شده نوعی واکنش التهابی به جهت درمان ، ترمیم پوست و همچنین بافت های دستکاری شده در حین جراحی می باشند. در این زمان با افزایش مایع بین سلولی ، حدود 2 الی 3 ماه این تورم باقی خواهد ماند. برای کاهش ورم بعد از جراحی بینی ، ابتدا باید بهترین جراح بینی ، رینوپلاستی را با دقت و ظرافت بیشتری انجام دهد.

نکته : تجمع مایع بین سلولی در افرادی که دارای بینی گوشتی هستند ، بیشتر از بینی های استخوانی است.

چگونه از ورم بینی بعد از رینوپلاستی پیشگیری کنیم ؟

  • از مصرف هر گونه داروی گیاهی اجتناب کنید.
  • یک برنامه غذایی مفید و مناسب را دنبال کنید.
  • پیشنهاد های پزشک را به درستی انجام دهید.
  • از مصرف نوشیدنی و دخانیات حاوی الکل پرهیز کنید.
  • مراقبت های مورد نیاز قبل و بعد از عمل را به مدت دو هفته پیش از جراحی آغاز نمایید تا از ورم بعد از جراحی بینی جلوگیری شود.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها